Produk

tamba anticoccidial veterinary toltrazuril diclazuril larutan campuran

Katrangan singkat:

Ana macem-macem jinis obat anticoccidial, lan obat anyar diupdate kanthi cepet. Obat anticoccidial sing ideal kudu duwe kegiatan nglawan kabeh spesies coccidian sing penting; bisa tumindak ing kabeh tahap pangembangan coccidia.


Detail Produk

Tag Produk

GINCOX PLUS
TOLTRAZURIL + DICLAZURIL
Kanggo Gunakake Veterinary Mung

Komposisi:
Toltrazuril ————- 25 mg.
Diclazuril ————— 5 mg
Pelarut.pucuk ——— 1 ml

Fitur:
1. GINCOX PLUS digunakake kanggo nyegah lan ngrawat cecum & coccidiosis usus cilik.
2. Produk iki bisa tekan posisi infeksi coccidium langsung, ditrapake langsung.
3. Pakaryan lan rumus paling anyar lan tumindak dawa, tumindak ing kabeh reproduksi lan tuwuh tahap coccidium.
4. Ora gampang nandhang resistensi obat.

Indikasi
Khusus kanggo perawatan Coccidiosis kabeh tahap kaya skizogon lan tahapan gametogony Eimeria spp. ing pitik lan kalkun
- Eimeria acervulina, brunetti, maxima, mitis, nekatrix lan tenella ing pitik.
- Eimeria adenoides, galloparonis lan meleagrimitis ing kalkun.

Dosis
1 ml saben 1-1,5 liter banyu kanggo ngombe unggas kanthi bebas, suwene 3-5 dina suwene.
dosis liyane, mangga miturut saran dokter hewan.

Kaping mundur: daging: 5 dina.
Pènget: Aja nganti tekan bocah.
Validitas: 2 taun
Packing: 100ml 250ml 500ml botol 1000ml

Apa obat anticoccial sing umume digunakake? Lan kepiye cara nggunakake?
Ana macem-macem jinis obat anticoccidial, lan obat anyar diupdate kanthi cepet. Obat anticoccidial sing ideal kudu duwe kegiatan nglawan kabeh spesies coccidian sing penting; bisa tumindak ing kabeh tahap pangembangan coccidia; ora ana pengaruh sing mbebayani tumrap produksi lan tingkat konversi feed; nyembelih Ora ana residu obat ing daging bebek; ora mung bisa nyuda kerusakan coccidia, nanging uga ngidini coccidia bisa tuwuh nganti level tartamtu kanggo stimulasi tingkat kakebalan sing dhuwur. Obat anticoccial umume digunakake yaiku:

(1) Obat sulfa umume kalebu sulfamethoxine (SMM), sing ditambah 1 gram per kilogram pakan sajrone 6 dina; sulfamethoxazole (SMZ) plus trimethoprim (TMP), per kilogram Tambah 0,2 g feed lan gunakake 6 dina. Kanggo bebek individu kanthi penyakit serius, 0,02 g / sirah bisa ditrapake sepisan saben dina suwene 3 dina.

(2) Antibiotik ionofore polieter minangka jinis obat anticoccidial efisiensi tinggi kanthi spektrum anti-worm sing wiyar, ora ana resistensi obat sing serius, lan ningkatake bobot awak. Utamane monensin, umume digunakake ing bebek daging lan bebek ternak cadangan, tambahake 40 gram per ton pakan; nambah 50 gram salinomycin saben ton pakan; mbandhingake lasamycin (qiuan) karo obat anticoccidial liyane, minangka promotor pertumbuhan sing paling efektif, kanthi keracunan rendah lan ora resistensi silang obat liyane. Tambah 90 gram saben ton pakan; Maduramycin (Gaf) duwe efek anti-coccidial paling apik saiki. Iki nduweni ciri khas promosi tuwuh, ningkatake remunerasi pakan, lan efek non-beracun lan efek samping. Tambah 5 gram saben ton pakan.

(3) Solusi Campuran Toltrazuril lan Diclazuril, produk iki minangka obat anticoccidial formula anyar, sing kalebu toltrazuril lan diclazuril rong karakteristik komposisi komposisi, duwe asil sing apik banget kanggo penyakit coccidiosis unggas.

Nalika nggunakake obat anticoccidial, kudu dielingi yen obat anticoccidial sing padha ora bisa digunakake ing peternakan bebek utawa klompok bebek sing padha suwene. Sawetara obat anticoccidial kudu digunakake kanthi alternatif kanggo nyegah pangembangan resistensi obat dening coccidia. Nimbulake efek obat mudhun.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita