Produk

Eucalyptus pernapasan Obat minyak kanggo kewan tani

Katrangan singkat:

Expectorant minangka obat sing bisa nambah sekresi saluran pernapasan supaya sputum lancip utawa kanggo ningkatake komponen bisku saka dahak supaya luwih gampang ngeculake. Sputum normal kalebu 95% banyu, 2% glikoprotein, 1% karbohidrat lan kurang saka 1% senyawa lipid.


Detail Produk

Tag Produk

RESPIGIN PLUS

Defender Kesehatan Sistem Pernafasan

Pangirit Embolisme Bronchial

KOMPOSISI:

Menthol 40 mg

Bromhexine Hcl 20 mg

Minyak Eucalyptus 10 mg

Pelarut nganti 1 ml

lNDIKASI:

1. RESPIGIN Plus minangka produk pertolongan pertama kanggo nambani embolisme bronkial unggas, ngontrol tingkat kematian kanthi cepet.

2. Lindhungi mukosa saluran pernafasan, anti-inflamasi, anti-infeksi, ningkatake kekebalan kanthi cepet.

3. Nyegah lan ngobati batuk emboli bronkial amarga virus lan infeksi campuran bakteri. (kayata IB salmonella E.Coli Staphylococcus aureus typhoid bacillus lsp)

Dosis lan ADMINISTRASI:

Kanggo Administrasi Lisan

Unggas: 1 ml saben 1,5-2.0 liter banyu kanggo ngombe unggas luwih saka 8 jam,

tetep nggunakake 3-5 dina. Dosis kaping pindho ing kondhisi serius.

TUTUP PERIODE: Ora ana

PENYIMPANAN: Simpen ing panggonan sing garing lan adhem, ngisor 30 ℃.

PAKET: 500ml 1000ml

ASAL: 2 taun

Pambuka obat terapeutik sing umum digunakake kanggo sistem pernapasan unggas

Expectorant minangka obat sing bisa nambah sekresi saluran pernapasan supaya sputum lancip utawa kanggo ningkatake komponen bisku saka dahak supaya luwih gampang ngeculake. Sputum normal kalebu 95% banyu, 2% glikoprotein, 1% karbohidrat lan kurang saka 1% senyawa lipid. Nalika ana inflamasi ing saluran napas, komposisi cairan saluran pernapasan bakal ganti. Sputum ngemot lendir, awak asing, mikroorganisme patogen, macem-macem sel inflamasi lan sel epitel mukosa nekrotik lan sloughed. Antarane, mucopolysaccharides lan glikoprotein viskos ditambah. Lan asam deoksiribonukleat (DNA) nambah viskositas sputum, dadi angel batuk sputum, lan embolisme dibentuk ing organ unggas utawa bronchi. Ing wektu iki, ana rong prinsip utama kanggo ngobati obat sputum. Salah sijine yaiku encerake sputum supaya sputum tipis lan gampang diilangi. Obat-obatan sing umum digunakake kalebu NH4CL. KI. Guaifenesin, lsp. Sing diarani konsentrasi sputum. Obat encer; sing nomer loro yaiku mbubarake sputum, ngrusak komponen sputum kental lan ngilangi embolisme. Obat-obatan sing umum digunakake kalebu asetilcystine, bromhexine hydrochloride, ambroxol hydrochloride, deoxyribonuclease, 1,5% larutan natrium bikarbonat, lsp. Telpon obat kasebut minangka obat mucolytic. Mekanisme utama tumindak kurus sputum yaiku bisa ngrangsang ujung saraf vagus saka mukosa lambung sawise administrasi oral, nyebabake mual entheng, lan kanthi refleks nyebabake trakea internal lan kelenjar bronkial nambah sekresi lan spute encer. Bagéan cilik saka amonium klorida diekskripsikake saka saluran napas, lan efek stimulasi amonium klorida lemah. Umume digunakake sacara klinis kanggo inflamasi pernafasan akut. Sawise KI diserap, sawetara ion yodium bakal dibuwang saka kelenjar ambegan. Amarga obat kasebut nesu banget, mula ora cocog kanggo bronkitis akut, lan efek sing luwih apik tumrap bronkitis subakut lan kronis. Eter glyacol guaiacol minangka expectorant kuat kanggo phlegm lan watuk kenthel sing disebabake bronkitis akut lan kronis, bronkitis, selesma, lan liya-liyane. Uga bisa digabung karo obat anti-asma liyane kanggo ngontrol asma. Asetilcysteine ​​ing obat mucolytic bisa ngilangi ikatan disulfida (-ss-) ing rantai polipeptida glikoprotein ing sputum amarga struktur sing ngemot sulfhydryl (-SH), nyuda viskositas lendir lan sputum purulen. Cocog kanggo unggas kanthi sputum lengket sing ngalangi dalan napas lan napas sing angel. Efek administrasi semprotan obat iki apik banget. Mekanisme utama tumindak bromhexine hydrochloride lan ambroxol hidroklorida yaiku ngasilake serat mucopolysaccharide ing plutum, nyegah sintesis glikoprotein kenthel, lan nambah sekresi kelenjar pernafasan kanggo nyuda viskositas sputum lan supaya gampang dibuwang. Ambroxol hydrochloride minangka metabolit bromin, lan efek expectorant luwih kuat tinimbang bromin. Loro-lorone duwe efek sinergis karo antibiotik. Kalorone bisa nambah konsentrasi distribusi antibiotik kayata amoksisilin, cefuroxime, eritromisin utawa doxycycline ing bronchus, nyepetake wektu perawatan antibiotik, lan layak kanggo perawatan klinis ing perawatan penyakit paru obstruktif kronis. Promosi nggunakake Bromhexine hydrochloride duwe kelarutan banyu sing kurang lan diwatesi nalika ditrapake kanggo banyu ngombe unggas. Ambroxol hidroklorida bisa digawe cairan oral sing bisa digunakake kanggo administrasi banyu ngombe. Deoxyribonuclease bisa langsung tumindak sputum purulen. Kaping pisanan, nguraikan asam deoksiribonukleat lan nyuda viskositas sputum kanthi cepet; kaping pindho, kombinasi asam deoksiribonukleat lan protein ing sputum kenthel nyegah enzim proteolitik ing sel getih putih ora bisa digunakake lan nyuda pembubaran protein alami, lan sawise obat kasebut larut karo asam deoksiribonukleat, protein ing sputum ilang proteksi lan gampang diurai dening proteolitik enzim ing sel getih putih, nyebabake proteolisis sekunder. Produk iki cocog kanggo administrasi semprotan utawa hidung. Larutan natrium bikarbonat 1,5% minangka cairan asor saluran napas ora mung kudu efek praktis kanggo ngrampungake dahak lan kudis, nanging uga kudu nyuda inflamasi saluran napas nganti tartamtu lan nglindhungi epitel saluran napas. PH 1,5% natrium bikarbonat 8,0, lan tekanan osmosis padha karo larutan NaCl 3,2%. Iki minangka cairan hipertonik. Cairan hipertonik bisa nambah kandungan banyu ing saluran napas, saengga bisa ngencerake sputum. Sanalika, uga dehidrasi lan efek astringen tartamtu ing tembok saluran napas edema. Sodium bikarbonate minangka uyah dhasar, sing efek korosif lan bisa alus lan larut sputum.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita