warta

  • Nyegah lan perawatan sacculitis hawa

    1. Patogen kompleks: Ing umume kasus, sacculitis udara dudu sawijining penyakit, nanging minangka gejala infeksi sistemik. Bakteri, virus, mycoplasma, manajemen panganan, lan sapiturute bisa nyebabake sacculitis hawa. 2. Lingkungan sing kurang apik: disinfeksi lengkap, ventilasi ora cukup, ga ...
    Waca liyane
  • Sepuluh kata kunci paling dhuwur kanggo unggas global ...

    Pangembangan industri unggas global ing taun 2020 katon luwih rumit tinimbang taun-taun sadurunge. Nanging, liwat sepuluh tembung kunci lan sepuluh kedadeyan utama sing kedadeyan lan kedadeyan, isih bisa ndeleng sawetara tren pangembangan industri unggas ing Tiongkok lan ...
    Waca liyane
  • Analisis Husbandr Kewan China ...

    Abstrak: Wiwit reformasi lan pambukaan, output peternakan kewan Tiongkok terus berkembang, lan output produk kewan wis mlebu tataran tuwuh kanthi cepet sawise tuwuh kanthi cepet. Nganyarke struktur konsumsi warga wis ningkatake peningkatan substansial ing ...
    Waca liyane
  • Sebelas sebab kenapa pitik gampang ...

    Colibacillosis pitik minangka istilah umum kanggo macem-macem jinis penyakit pitik sing disebabake serotipe patogenik Escherichia coli. Ditondoi kanthi nyebabake pericarditis, perihepatitis, sacculitis udara, peritonitis, ophthalmitis, arthritis lan sinovitis, salpingitis, E. coli enterit ...
    Waca liyane
  • Apa dhasar ilmu kedokteran hewan ...

    Obat hewan minangka jaminan penting materi lan teknis sing penting kanggo pembangunan ternak modern lan ternak unggas sing sehat! Iki minangka obat sing digunakake kanggo ngatur fungsi tuwuhing fisiologis kewan lan kanthi efektif nyegah lan ngontrol ancaman penyakit. Pr ...
    Waca liyane
  • Apa bebaya nggunakake antibiotik ...

    Antibiotik duwe pengaruh sing apik ing perawatan penyakit ing industri peternakan lapisan, mula luwih disenengi para petani. Nanging, ing taun-taun pungkasan, kabijakan kasebut mbutuhake supaya kewan ingon-ingon ternak lan unggas ora diidini nyiksa antibiotik. Kanggo petani pitik, apa bebayae ...
    Waca liyane
  • Dokter hewan mulang sampeyan carane nggunakake veter ...

    Ing proses ternak pitik, cara nggunakake obat-obatan cukup penting kanggo ngontrol penyakit lan pencegahan lan kontrol biaya. Obat-obatan minangka cara penting kanggo nyegah lan ngobati penyakit. Panggunaan sing bener bisa nyegah lan ngobati penyakit, lan panggunaan sing salah bisa nyebabake penyakit lan nundha ...
    Waca liyane
  • Cara nggunakake florfenicol?

    Penyakit apa sing diobati florfenicol? Apa pancegahan nggunakake florfenicol? Florfenicol minangka obat antibakteri spektrum luas klorampenikol veterinary sing sukses dikembangake ing pungkasan taun 1980an. Iki minangka obat antibakteri khusus kewan kanggo sifat bakteri babi, cah ...
    Waca liyane
  • Apa penyakit umum sapi biasa ...

    Ing industri peternakan susu, yen para tani ora ngatur kanthi bener sajrone anakan, mula bakal nyebabake sawetara penyakit ing sapi susu. Utamane ing petani pedesaan sing wiyar lan peternakan susu cilik, para tani ora cukup nggatekake masalah pencegahan lan asring nglirwakake peran ...
    Waca liyane
  • Cara ngontrol penyakit ambegan kronis ...

    Sindrom Penyakit Pernafasan Nemen Ayam minangka sindrom sing ditondoi dening infeksi saluran pernapasan, sing umume ana ing macem-macem ternak pitik. Bebaya utama sindrom iki kanggo industri pitik yaiku kerugian ekonomi langsung lan ora langsung sing disebabake ...
    Waca liyane
  • Napa kotoran pitik duwe warna sing beda ...

    Nalika saben wong lagi ngelih pitik, umume ndeleng manawa pitik lara utawa ora. Nanging sawetara penyakit ora nuduhake gejala sing jelas, apa sing kudu ditindakake saiki? Mangkene cara kanggo ngadili penyakit apa sing dialami pitik kanthi ndeleng warna kotoran pitik. Apa sebabe ...
    Waca liyane
  • Sacculitis udhara

    Cara nyegah pitik daging broiler saka "sacculitis udara" Babagan perawatan sacculitis hawa broiler bulu putih ing proses pemuliaan saben dina, kita mikir manawa ana gandhengane karo lingkungan, nanging nyatane, ana hubungane cedhak karo wong liya. Ayam sacculitis udhara asring ...
    Waca liyane