Produk

  • safe fly killer drug for animal farm

    obat pembunuh fly aman kanggo peternakan kewan

    Panas bakal teka, lan sing paling angel yaiku mabur. Reproduksi cepet lan kasedhiya ing endi wae, sing ngganggu banget! Iki mengaruhi kesehatan ternak lan unggas, lan uga mengaruhi swasana manajer! 

  • antibiotic free antivirus product for broiler layer poultry

    produk antivirus gratis antibiotik kanggo unggas lapisan broiler

    Gunakake karo antibiotik kanggo nyegah lan ngobati bakteri lan virus (kayata ND, IB, IBD, Viral Gastritis) infeksi campuran.

  • Poultry respiratory system herb medicine

    Obat jamur sistem pernapasan unggas

    Ing taun-taun pungkasan, manawa ing peternakan broiler utawa peternakan pitik, jinis penyakit saluran pernapasan ndhuwur sing disebabake nyemprotake irung, batuk lan ngorok wis populer, sing nyebabake pengaruh tuwuh lan kelangsungan hayam ayam lan endhog. Yen perawatan ora tepat wektu, infeksi campuran E. coli lan influenza utawa infeksi sekunder bakal nambah kematian pitik. 

  • good result E coli salmonella control medicine for poultry livestock

    asil sing apik E coli salmonella kontrol obat kanggo ternak unggas

    Colibacillosis pitik lan salmonellosis minangka penyakit infeksi sing paling umum lan serius ing industri peternakan unggas. Kalorone bakteri patogen sing disebar karo endhog. Infeksi campuran saka wong loro kasebut bakal nyebabake kapitunan produksi ternak unggas lan serius Ancaman keamanan lan kesehatan produk unggas lan unggas.

  • poultry bronchial embolism treatment herbal medicine

    perawatan obat embolisme bronkial unggas

    Ing taun-taun pungkasan, embolisme bronkial asring kedadeyan ing broiler lan sawetara peternakan pitik, biasane ing musim gugur lan musim salju, musim salju lan musim semi, ing omah pitik biasa uga omah pitik standar. Umume sawise imunisasi vaksin umur 7 dina, uga ana ternak pitik individu sing nandhang penyakit kasebut umur 2 nganti 3 dina, kanthi angka kematian saben dinane yaiku 0,5% nganti 1%, lan penyakit iki tahan nganti 10 nganti 15 dina utawa malah luwih suwe. 

  • antibiotic free antivirus medicine for poultry broiler layer

    obat antivirus gratis antibiotik kanggo lapisan daging unggas

    Oregano bisa ngekstrak minyak-oregano lincah aromatik. Oregano ngasilake efek farmakologis utamane liwat minyak oregano. Informasi latar mburi "Fisiokimia lan Spesies Tanaman" Departemen Pertanian Amerika Serikat nuduhake manawa oregano ngemot luwih saka 30 senyawa antibakteri. 

  • herbal Astragalus immune booster for farm animals

    herbal Astragalus nyurung kekebalan kanggo kéwan tani

    Kanthi pangembangan teknologi breeding kanthi teknologi tinggi lan panelitian jero babagan patologi penyakit sing ana gandhengane, ing produksi nyata, sistem pencegahan lan kontrol penyakit kewan wis dikembangake kanthi cukup lengkap.

  • natural antivirus broiler medicine for poultry

    obat broiler antivirus alami kanggo unggas

    Obat anthelmintic: Kalebu obat coccidian lan obat ectoparasite. Obat deworming minangka salah sawijining obat penting ing saben peternakan pitik. Obat Coccidia luwih umum kanggo umure ing sangisore 90 dina kanggo nyegah. Saiki, ana diclazuril lan sodium sulfachlorperazine ing pasar. Parasit internal lan eksternal diwakili dening albendazole lan ivermectin. Umume digunakake kanggo nyuda pitik ing pitik umur 60 dina lan 120 dina.

  • natural formula herbal coccidiosis medicine for broiler poultry

    rumus alami obat coccidiosis herbal kanggo unggas broiler

    Coccidiosis unggas minangka penyakit parasit sing disebabake dening coccidiosis unggas. Iki bisa nyebabake tingkat kematian sing dhuwur nalika wabah akut, lan tahan kanggo tuwuh unggas sing lara. Entuk bobot alon, sing mbebayani banget ing industri unggas.

  • respiratory Eucalyptus Oil medicine for farm animals

    Eucalyptus pernapasan Obat minyak kanggo kewan tani

    Expectorant minangka obat sing bisa nambah sekresi saluran pernapasan supaya sputum lancip utawa kanggo ningkatake komponen bisku saka dahak supaya luwih gampang ngeculake. Sputum normal kalebu 95% banyu, 2% glikoprotein, 1% karbohidrat lan kurang saka 1% senyawa lipid.