Produk

tablet albendazole palatability sing apik 100mg kanggo kucing asu

Katrangan singkat:

Wong tuwa segawon bisa uga ora ngerti yen asu asring metu, kaya turu ing lemah, mambu, ndilat, lan gampang kena parasit (internal utawa eksternal). Pancen gampang nyebabake penyakit sing umum dialami masarakat.


Detail Produk

Tag Produk

TABLET ALBEN-100

Albendazole 100 mg Tablet

Obat anti-parasit Spektrum Broad

Kanggo Gunakake Kewan Mung

Komposisi: Saben tablet ngemot

Albendazole 100 mg

Katrangan:

Albendazole minangka salah sawijining kulawarga benzimidazoles, sing duwe efek insektisida spektrum jembar. Nematode sensitif, lan uga pengaruhe gedhe banget kanggo cacing pita lan flukes (nanging dosis gedhe dibutuhake), nanging ora ana pengaruh schistosomiasis. Mekanisme tumindak utamane naleni karo tubulin nematode. Nalika albendazole kaiket karo beta-tubulin, mula nyegah polimerisasi karo alpha tubulin dadi tubulus. Mikrotubula minangka unit struktural dhasar akeh organel lan perlu kanggo reproduksi sel kayata mitosis, perakitan protein lan metabolisme energi. Afinitas albendazole menyang tubulin nematode luwih dhuwur tinimbang mikrotubulin mamalia. Produk iki ora mung pengaruhe kuwat kanggo wong diwasa, nanging uga pengaruhe diwasa lan larva diwasa.

Panganggone kombinasi albendazole lan praziquantel bakal nambah konsentrasi plasma Albendazole.

Indikasi:

Obat anti-cacing. Digunakake kanggo nyegah lan ngobati penyakit nematode kewan, penyakit cacing pita lan penyakit parasit.

Dosis & Administrasi:

Lisan: Asu, 25-50mg saben 1kg bobot awak sak dosis. Utawa dokter hewan takon sadurunge digunakake.

Efek sisih:

(1) Asu kanthi 500mg / kg kaping pindho saben dina bakal nambah anorexia.

(2) Kadhangkala, gejala lemu, depresi, anorexia, lan liya-liyane asring ditemokake ing kucing.

(3) Anemia plastis sok-sok ditemokake ing segawon lan kucing.

(4) Keracunan teratogenik lan embrio ing kewan kehamilan awal.

Spesifikasi liyane: 25mg 50mg 0.2g 0.3g 0,5g

Panyimpenan:monggo disimpen ing papan sing adhem lan garing kanthi tutup sing cedhak, lan aja nganti sinar srengenge langsung. Gunakake sanalika bisa mbukak sawise mbukak.

Umur rak: 3 taun

16272691321a3f4e

Cara ngontrol parasit pet?
Wong tuwa segawon bisa uga ora ngerti yen asu asring metu, kaya turu ing lemah, mambu, ndilat, lan gampang kena parasit (internal utawa eksternal). Pancen gampang nyebabake penyakit sing umum dialami masarakat. Yen sampeyan nemokake jinis parasit kasebut ing awak utawa kotane ingon-ingon: tungau, nematoda, cacing bunder, kutu, kutu, kutu, gatel parah, rambut rontog nalika musim ora rame, lan liya-liyane. Samsaya Awon, Coba 5 menit kanggo sinau tips penting kanggo nyegah parasit ing jero lan njaba segawon ing artikel iki.

1. Parasit internal lan eksternal saka Anjing Penyebab lan gejala?
Ayo goleki apa parasit ing njero lan njaba awake segawon? Ngidini sampeyan mbandhingake lan nganalisa gejala kira-kira kewan kewan ingon-ingon:
Parasit eksternal: kutu, kutu, kutu, tungau scabies, diwasa, endhog.
Endoparasit: cacing bunder, cacing pita, cacing pancing, nematoda, cacing cacing, flukes.

2. Ati-ati! Kucing ing njero lan njaba. Akeh parasit sing zoonotic.
Akeh parasit internal lan eksternal kucing bisa ditularake menyang manungsa. Contone, kutu lan kutu bisa mlumpat menyang manungsa, lan tungau uga bisa ditularake menyang manungsa. Akeh bakteri lan jamur. Saliyane kucing, manungsa uga dadi salah sawijining hoste, utamane Wong tuwa, bocah, wanita hamil lan wong liya sing kakebalan kekebalan awak lan kurang sehat, cenderung kena infeksi! Mula, penting banget kanggo deworm kucing kanthi rutin!

3. Parasit internal lan eksternal saka asu, Gejala lan perawatan infeksi.

4. Gejala infeksi parasit internal
Asu sing kena ectoparasite kayata tungau, kutu, kutu, lan liya-liyane bisa nyebabake kulit gatel banget, rambut rontog ora normal, nambah sekresi ireng, lan kulit sing gedhe; lan parasit internal kayata cacing bunder, cacing pita, lan cacing cacing bisa nggawe asu kasebut tiba-tiba Muntah, utas putih ing muntah, ngilangi bobot, pembengkakan weteng, lan jas sing kurang kusam. Ing tahap perawatan kasebut, nalika segawon kudu digunakake kanggo mateni parasit karo Ai Di Ke (obat deworming khusus ing sanjabane awak), banjur nggunakake Puradu (obat deworming khusus ing njero awak), efek dobel yaiku, lan kabeh jinis deworming diilangi. Parasit internal lan eksternal.

Fungsi
Pateni lengkap ectoparasite lan bagean saka ectoparasite.

Tablet Avermectin
1. Pateni parasit ing njero awak lan njaba awak: kutu, tikus, tungau, kutu, nematoda.
2. Telung teknologi utama njamin khasiat: teknologi nanoteknologi, teknologi mikroba, lan teknologi adsorpsi.
3. Serangan efek sing cepet lan efek sing luwih apik: sirkulasi cepet lan metabolisme, kanthi khasiat sing luar biasa.
4. Durasi dawa: yen digunakake, efek kasebut suwene 30 dina.

Fungsi
Ngusir kuat macem-macem parasit internal.

Tablet abendazole
1. Deworming spektrum wiyar: cacing bunder, cacing cacing, cacing, cacing jantung, flukes, cacing pita, nematoda.
2. Panganan sing nyenengake: enak lan dosis sing akurat.
3. Ora ngrusak usus lan weteng: cepet nyerep, insektisida cepet, ora ana kerusakan usus lan weteng.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita