Surat CEO

Para Kanca:
Sugeng rawuh ing situs web Ginye.

Kanthi puluhan taun usaha, Ginye Biotech wis ngasilake prestasi sing luar biasa. Mangkono, atas wakil staf, aku ngucapake matur nuwun banget marang kabeh kanca sing wis tulus ndhukung pembangunan Ginye.

Kita njogo filsafat bisnis sing berorientasi ing manungsa lan nindakake misi "ngowahi manajemen ilmiah lan teknologi dadi produktivitas". Kita kerja keras supaya bisa dadi spesialis ing industri perawatan kesehatan kewan lan siyap kanggo nantang tantangan apa wae. Kanthi target farseeing lan praktik sing apik, kita yakin bisa nggawe Ginye entuk kepuasan saka klien, karyawan, masyarakat, pamrentah lan uga duwe komitmen kanggo nyedhiyakake layanan medis lan profesional kanggo kabeh masarakat.

Sawise nyinaoni sejarah kita lan pratinjau mbesuk, kita ngerti kanthi jelas manawa prestasi sing kepungkur bakal mandheg kaya awan sing ora suwe yen kita kepenak karo kahanan apa wae lan ora bisa maju. Kita ora bisa nggayuh masa depan sing mulya tanpa nggayuh target lan target sing konsisten. Kanthi langkah reformasi, Ginye ngupayakake luwih akeh upaya kanggo nggayuh tujuan promosi pangembangan ilmu kesehatan kewan, ngilangi rasa sakit lan penyakit kewan lan ningkatake kesehatan manungsa. Kita ngarep-arep nggawe macem-macem loropaken lan kemitraan karo kabeh wong sing ana ing sakupenge lan ngupayakake kanthi ora gampang kanggo nggawe masa depan sing luwih mulya.

Mei, 01,2020