Produk

asam asam cair paling apik kanggo babi unggas

Katrangan singkat:

Sawetara wong percaya yen asam bisa digunakake kanggo ngasidasi pakan, lan sawetara uga percaya yen pengaruh kasebut bisa nyebabake lingkungan saluran gastrointestinal. Apa mekanisme tumindak asam?


Detail Produk

Tag Produk

GIN-Asam Lisan
Asam Asam Organik Komplek
Kanggo Gunakake Veterinary Mung

KOMPOSISI: Saben Sastra Ngisi

150g asam, asam asetik 150g asam laktat 100g, asam propionat 20g, asam malat 10g, asam lemak rantai cekak liyane lan garam 100g.

Indikasi:
1. Efektif tumrap bakteri patogen kayata E. coli, Salmonella lsp.
2. Nambah pencernaan protein lan FCR.
3. Ngrangsang produksi enzim pencernaan
4. Nyegah saluran ngombe lan pemblokiran papilla, bakteri & tuwuh virus, organik bersih
zat lan mineral sisa ing sistem ngombe. cocog kanggo kabeh jinis sistem ngombe.
5. Nyuda tingkat diare lan kematian

Dosis lan ADMINISTRASI:
Ngombe kebersihan banyu: 0,1% -0,2% interval banyu ngombe biasa, saben 2-3 dina.
Anti-Stress: 0,1% -0,2% banyu ngombe, 2-3 dina.
Diare gizi: 0,2% -0,4% banyu ngombe, 3-5 dina.
Reresik saluran banyu: campuran 1% -2% karo banyu, luwih saka 12 jam tajem, wisuh 2 kali nganggo banyu resik.

TEMPOH TANPA TARUHAN: Ora ana

PENYIMPANAN: Simpen ing panggonan sing garing lan peteng ing antarane 5 ℃ nganti 25 ℃.
Supaya adoh saka bocah-bocah.

PAKET: Wadah Plastik 1L 5L 25L.

ASAL: 2 taun

Apa mekanisme tumindak asam ing?
Sawetara wong percaya yen asam bisa digunakake kanggo ngasidasi pakan, lan sawetara uga percaya yen pengaruh kasebut bisa nyebabake lingkungan saluran gastrointestinal. Apa mekanisme tumindak asam?

Pangerten kita babagan asam yaiku sadurunge asam nambah saluran gastrointestinal, ora bakal menehi pengaruh negatif marang pangolahan, panyimpenan lan transportasi pakan (kayata produksi gas, rasa asem, pangowahan warna, lan uga kekurangan nutrisi). Sawise ngambah saluran gastrointestinal, ion radikal asam diluncurake kanthi tumindak larutan banyu, sing bisa nyebabake disosiasi klorida kayata uyah meja lan ngeculake asam hidroklorat, kanthi efektif nyingkiri netralisasi asam lambung dening zat alkali ing feed lan nggawe saluran gastrointestinal. Tansah njaga lingkungan pH sing sithik kanggo nggampangake pencernaan lan penyerapan nutrisi dening kewan lan nyegah kolonisasi mikroorganisme asing sing mbebayani ing saluran gastrointestinal.

best quality liquid acidifier for poultry swine

Ana enem mekanisme utama tumindak asam:
1. Salah sijine yaiku nyedhiyakake ion radikal asam, nggawe sekresi asam lambung sing ora cukup ing kewan enom, ngaktifake pepsinogen kanggo diowahi dadi protease, lan nambah kegiatan trypsin, saengga bisa nyebabake pencernaan lan penyerapan nutrisi protein.
2. Ion radikal asam ngedhunake nilai pH saluran gastrointestinal, nyegah tuwuhing mikroorganisme sing mbebayani, nyimpen protein, lan bisa ningkatake tuwuh lan nyegah diare sing padha karo antibiotik.
3. Ngrangsang tunas rasa liwat rasa sing asem, nyebabake napsu (efek Pavlovian), ningkatake asupan panganan, lan nyisihake saliva (kalebu enzim pencernaan) kanggo nambah pencernaan panganan.
4. Asam organik langsung melu siklus asam tricarboxylic ing awak, nyedhiyakake energi, lan nglawan macem-macem tekanan.
5. Asam bisa nyegah bakteri, jamur, lan oksidasi, lan ningkatake kualitas pakan.
6. Asam bisa nambah kelarutan sawetara gizi lan nambah tingkat panyerepan.

Kaluwihan lan kekurangan asam organik
Asam organik
Asam organik iku larang, nanging duwe rasa alus lan efek antibakteri sing kuat. Dheweke efektif kanggo ningkatake kinerja pertumbuhan babi cilik. Sawise diskusi jero babagan mekanisme asam organik, masarakat mbagi asam organik dadi rong kategori:
① Mung kanthi nyuda nilai PH ing lingkungan gastrointestinal kanthi ora langsung nyuda jumlah bakteri sing mbebayani, kayata asam fumaric, asam sitrat, asam malat, asam laktat lan asam organik makromolekul liyane. Asam organik kaya iki mung bisa duwe peran ing weteng lan ora bisa nyuda nilai pH ing usus cilik; lan amarga bobot molekul cukup gedhe, molekul asam ngeculake ion hidrogen kurang saka bobot saben unit, mula efek nurunake pH uga luwih apik tinimbang molekul cilik. Asam sing kurang.
② Ora mung bisa nyuda regane pH ing lingkungan, nanging uga duwe efek hambat tumrap bakteri gram negatif, amarga bisa ngrusak membran sel bakteri lan ngganggu sintesis enzim bakteri, sing uga nyebabake replikasi DNA patogen , lan pungkasane ngasilake bakteri anti-gram-negatif. . Asam organik kaya kasebut kalebu asam organik molekul cilik kayata asam format, asam asetat, lan asam propionat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita