Produk

  • veterinary coccidiosis medicine amprolium 20% powder for poultry

    bubuk coccidiosis veterinary amprolium bubuk 20% kanggo unggas

    Coccidiosis minangka penyakit parasit sing ngrusak usus unggas. Iki minangka penyakit sing diwedeni para petani unggas komersial. Iki minangka kedadeyan umum yen ngilangi pati luwih saka 20%, lan bisa nyebabake produksi daging unggas lan endhog.

  • tylosin doxycycline compound formula medicine for veterinary use

    obat rumus senyawa tylosin doxycycline kanggo panggunaan hewan

    Infeksi saluran pernafasan ing pitik biasane angel ditambani, alon ora ditrapake, lan bisa gampang nyebabake rasa campuran infeksi sekunder kanggo sacculitis hawa. Dina iki, aku bakal ngandhani jinis obat apa sing digunakake kanggo ngobati unggas kanthi gejala infeksi saluran pernafasan sing beda.

  • veterinary 50% amoxicillin powder for farm animals

    bubuk 50% amoksisilin hewan kanggo kewan ingon-ingon

    Ing proses breeding, amoksisilin minangka obat sing umum digunakake, sing pengaruhe apik banget kanggo infeksi sistemik kewan, kayata typhoid pitik, kolera, pullorum, radhang paru-paru, salmonella, salpingitis, batang gedhe lan penyakit liyane, utamane ing perawatan salpingitis ing pitik pitik pitik umume digunakake nalika kudu negesake ing kene yen amoksisilin kudu dihindari nalika ngobati bronkitis.

  • Diminazene Aceturate Granule 2.36g for animal antiparasite medicine

    Diminazene Aceturate Granule 2.36g kanggo obat antiparasit kewan

    Diminazene Aceturate kalebu amididine aromatik, yaiku protokol anti-getih spektrum sing digunakake kanthi tradisional. Contone, efek efek terapeutik tumrap ternak piriformis, trypanosoma lan anaplasma, nanging efek pencegahan ora apik. 

  • cheap price albendazole 2500mg bolus for livestock use

    rega murah albendazole 2500mg bolus kanggo panggunaan ternak

    Sapi lan wedhus minangka hérbivora kanthi weteng kompleks, lan bisa uga suket ing suket suwene setengah taun, sing gampang kena penyakit parasit amarga ditelan saka host utawa endhog parasit. Parasit sing nyerang sapi lan wedhus beda-beda, sawetara ana protokol sel tunggal, lan sawetara ana cacing multi-organ.

  • Cyromazine 5% water soluble powder for veterinary medicine

    Serbuk larut banyu Cyromazine 5% kanggo obat veterinary

    Cyromazine minangka regulator pertumbuhan serangga sing efektif banget. Iki nyebabake efek mateni larva serangga Diptera, utamane kanggo sawetara larva fly umum (yaiku ulat terbang) sing ngasilake ing feses. Efek mateni. Peran utama produksi yaiku ngontrol reproduksi larva fly ing kandhang kewan. 

  • high content multivitamin bolus for cattle sheep dairy cow camal

    bolus multivitamin isi dhuwur kanggo unta sapi wedhus sapi

    Ana 12 jinis vitamin sing ana gandhengane karo wedhus. Amarga mikroorganisme ing rumen bisa nyintesis macem-macem vitamin B lan vitamin K, kajaba sawetara wedhus enom sing kudu ditambah kaya kewan monogastrik, umume ora perlu ditambahake ing panganan. 

  • low price ivermectin injection 1% for livestock anthelmintic medicine

    injeksi murah ivermectin 1% kanggo obat anthelmintik ternak

    Yen dibandhingake karo kewan liyane, kerusakan saka parasit sapi lan wedhus iku serius banget lan dadi masalah ing saindenging jagad. Ora preduli manawa peternakan kulawarga utawa suketan modern, ora kepiye carane ngatur, sepira majune peralatane, lan sampeyan uga kakehan ngombe, isih ana macem-macem derajat infeksi parasit. 

  • veteinary respiratory system medicine tylosin 20% injection

    obat sistem pernapasan vena vena tylosin injeksi 20%

    Tylosin tartrate, uga dikenal minangka tylosin tartrate, minangka obat umum sing digunakake kanggo ngobati penyakit pernapasan kronis ing ternak lan unggas. Akeh unggas lan ternak sing kena infeksi virus, lan tartilat tylosin efektif banget kanggo sterilisasi lan pencegahan saben dinane. 

  • penicillin medicine PENSTREP injection for livestock cattle sheep

    obat penisilin injeksi PENSTREP kanggo wedhus ternak ingon-ingon

    Penicillin duweni pengaruh sing apik kanggo akeh penyakit sing disebabake dening bakteri gram-positip, kayata infeksi pernafasan, antraks, sepsis, lsp. Efek antibakteri sing kuat nyebabake macem-macem spirochetes lan actinomycetes; oxacillin, o-cloxacillin, Dicloxacillin, lan benzathine penicillin duweni efek sing bisa dipercaya kanggo infeksi pernafasan, mastitis, infeksi trauma lan sepsis sing disebabake saka Staphylococcus aureus sing tahan penisilin.

  • veterinary broad spectrum antibiotic oxytetracycline 5% injection

    spektrum luas antibiotik oxytetracycline injeksi 5%

    Oxytetracycline digunakake kanggo pullorum pedhet, disentri domba, scour kuning lan piglet kuning, lan pullorum cah wadon sing disebabake usus gedhe, bacillus utawa salmonella; Gagal sapi sing disebabake Pasteurella multocida, pneumonia babi, unggas kolera, lsp; Pneumonia sapi, asma babi, penyakit pernapasan kronis pitik sing disebabake mycoplasma; digunakake sacara lokal kanggo abses uterus, endometritis, lsp; uga digunakake kanggo penyakit Taylor, actinomycosis, leptospirosis.

  • good result enrofloxacin 10% injection for livestock sheep cattle camel.

    asil sing apik enrofloxacin injeksi 10% kanggo unta ternak unta ternak.

    Enrofloxacin minangka obat sing umum digunakake ing peternakan babi. Iki asring digunakake ing peternakan babi kanthi streptococcus, mycoplasma, scour kuning lan putih (kayata batuk, panting, diare, pembengkakan sendi) metritis, lan liya-liyane. Nanging, masalah sing disebabake amarga panggunaan panggunaan babi sing ora bener uga kedadeyan. Dina iki aku bakal menehi sampeyan kabeh babagan babagan enrofloxacin sing bener.