Produk

pembersih mikotoksin bebas antibiotik kanggo unggas

Katrangan singkat:

Degrademycotoxin lan glukosa sacara organik, ngonsumsi oksigen ing saluran usus, nambah lingkungan asam. Nyegah reproduksi bakteri sing mbebayani, nyuda penyakit saluran usus.


Detail Produk

Tag Produk

GIN-TOX W / S
Pembersih Mikotoksin, Detoksifikasi
Nyurung kekebalan
Formula unggas

Komposisi:
Saben gram ngemot
Polisakarida ragi ………… 50mg
Bacillus subtilis ≥ 1 × 109 CFU
Operator: Sorbate kalium, ekstrak ramuan lsp.

Indikasi:

1. Degrademycotoxin lan glukosa sacara organik, ngonsumsi oksigen ing saluran usus, nambah lingkungan asam. Nyegah reproduksi bakteri sing mbebayani, nyuda penyakit saluran usus.

2. Ngurangi jamur pakan kanthi jelas, nahan kabeh jinis mikotoksin, ningkatake metabolisme racun awak.

3. Nambah aktivitas enzim pencernaan, nambah napsu, ningkatake pencernaan feed, nambah konversi feed.

4. Nambah kakebalan lan fungsi detoksifikasi ginjel ati, detoksifikasi apik kanggo keracunan penyakit lan obat.

Dianggo & Dosis:

Kesehatan normal: 1 g saben 5 liter banyu ngombe tetep luwih saka 7 dina.

Infeksi Mycotoxin: 1 g saben 2-2,5 liter waterkeep ngombe 5-7 dina.

Periode Mundur: Ora Ana

Panyimpenan:

Disimpen nganggo kemasan sing disegel ing papan sing adhem, garing lan berventilasi.

Aja nganti kena srengenge, udan, suhu dhuwur lan asor dhuwur.

Paket: 250g 500g 1kg bentuk kemasan bagbulk.

Validitas: 24 wulan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita