Babagan Kita

Sapa Kita

Shandong Ginye Biotech Co., Ltd.

Shandong Ginye Biotech Co., Ltd. minangka perusahaan terintegrasi sing bisnis utamane yaiku pangembangan riset, produksi lan dagang, farmasi / feed aditif / pet. Pabrik kami Jinan Baiming Pharma minangka salah sawijining pabrik produsen aditif pakan kedokteran hewan lan unit riset ing China. Kita kerja sama karo institusi riset produk kesehatan kewan sing misuwur kayata Universitas Pertanian China, Akademi Pertanian Shandong, Institut Penelitian Industri Obat Herbal Hewan, Universitas Kedokteran Herb, Universitas Pertanian Shandong lsp. Kanggo riset lan adol asil riset paling anyar / panggunaan kewan rampung produk 

Visi perusahaan Ginye fokus ing kesehatan kewan, ningkatake pembangunan harmoni karo manungsa-kewan.

Perusahaan kita dununge ing distrik musim semi Jinan huaiyin sing apik, sing adohé 40 kilometer saka bandara internasional Jinan lan 360 kilomèter adoh saka pelabuhan laut Qingdao, lan uga ana pirang-pirang jalur tol sepur kecepatan tinggi sing ngliwati distrik kasebut, jaringan lalu lintas sing sampurna.

Saiki kita duwe 2 pabrik GMP modern (10 lini produksi) kanggo ngasilake luwih saka satus produk. Produk kami kalebu: bubuk / solusi oral / injeksi cair / premix / tablet / bubuk injeksi / granula / ekstrak herbal, nilai produksi tahunan luwih saka 1 milyar RMB.

Perusahaan kita mesthi netepi prinsip manawa kualitas minangka dhasar kaslametan lan inovasi minangka sumber pangembangan. Sesuai karo syarat manajemen modern, kita nggawe lan ngetrapake sistem manajemen mutu, lan tumindak miturut standar GMP kanthi ketat. Kita mesthi negesake konsep globalisasi pasar, aktif ningkatake lapangan produk kesehatan kewan kanthi cepet, mula kudu kerja keras kanggo ngeksploitasi pasar internasional, kita wis nggawe kontak bisnis sing jembar karo luwih saka 30 negara lan wilayah jaban rangkah, kayata asia kidul, aisa kidul , asia tengah, timur tengah, eropa wetan, lan karya register produk lagi ditindakake ing puluhan negara.

GinYe ngarep-arep bisa kerja sama karo kabeh jinis kanca lan mitra ing industri perawatan kesehatan kewan, ngasilake panen / nggawe kamulyan ing lapangan emas.

Shandong Ginye Biotech Co., Ltd1

Tim & Pelanggan

Tim & Pelanggan

  • our team1
  • employee activity1
  • employee activity
  • employee activity2
  • employee activity3
  • employee activity4
  • Customer visit1
  • Customer visit2
  • Customer visit4
  • Customer visit3
  • Customer visit5