banner
banner2
banner3
Ginye

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Shandong Ginye Biotech Co., Ltd. minangka perusahaan terintegrasi sing bisnis utamane yaiku pangembangan riset, produksi lan dagang, farmasi / feed aditif / pet. Pabrik kami Jinan Baiming Pharma minangka salah sawijining pabrik produsen aditif pakan kedokteran hewan lan unit riset ing China. Kita kerja sama karo institusi riset produk kesehatan kewan sing misuwur kayata Universitas Pertanian China, Akademi Pertanian Shandong, Institut Penelitian Industri Obat Herbal Hewan, Universitas Kedokteran Herb, Universitas Pertanian Shandong lsp. Kanggo riset lan adol asil riset paling anyar / panggunaan kewan rampung produk

ndeleng liyane

Produk panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo produk liyane

Shandong Ginye Biotech Co., Ltd.

INGKIR SAIKI
  • Our products include: powder / oral solution / liquid injection / premix / tablet / injectable powder / granula / herbal extract.

    produk

    Produk kami kalebu: bubuk / solusi oral / injeksi cair / premix / tablet / bubuk injeksi / granula / ekstrak herbal.

  • Our company always adheres to the principle that quality is the basis of survival and innovation is the source of development.

    kualitas

    Perusahaan kita mesthi netepi prinsip manawa kualitas minangka dhasar kaslametan lan inovasi minangka sumber pangembangan.

  • GinYe expect to cooperate with all kinds of good friends and partners in animal health care industry, harvest hope / create glory in golden field.

    Kontak

    GinYe ngarep-arep bisa kerja sama karo kabeh jinis kanca lan mitra ing industri perawatan kesehatan kewan, ngasilake panen / nggawe kamulyan ing lapangan emas.

Informasi paling anyar

warta

Visi perusahaan Ginye fokus ing kesehatan kewan, ningkatake pembangunan harmoni karo manungsa-kewan.

Nyegah lan perawatan sacculitis hawa

1. Patogen kompleks: Ing umume kasus, sacculitis hawa dudu ...

Sepuluh tembung kunci utama kanggo industri unggas global ing taun 2020

Pangembangan industri unggas global ing taun 2020 katon luwih akeh ...